woning
Een sociale woning huren bij een sociale huisvestingsmaatschappij Dilbeek.
Op de website van Wonen-Vlaanderen vindt u antwoorden op een aantal vragen over de invloed van de coronamaatregelen op de verhuring van sociale woningen in het Vlaamse Gewest. Een sociale woning huren bij een sociaal verhuurkantoor. Vlaamse huurpremie voor kandidaat-huurders van een sociale woning.
BEN-woning bouwen klaar voor de toekomst Verelst.
Het is een mythe dat BEN bouwen een pak duurder is. De kosten voor een BEN woning hoeven zeker niet hoger te liggen dan bij een gewone woning want de energie die je bespaart leidt tot een lagere energiefactuur. Bovendien heb je minder last van de stijgende energieprijzen.
Nieuwbouw woningen en appartementen Thuiskomen, da's' bostoen. slice3.
Bostoen schenkt jou bij aankoop van je nieuwe thuis een Quooker-kraan cadeau. Naast koud, warm en 100C kokend water geeft de Quooker-kraan ook gekoeld en bruisend water. Daarmee zet je snel een tas thee of een kan limonade op tafel.
Wat als mijn woning niet in orde is? Wonen Vlaanderen.
Wat als mijn woning niet in orde is? Als de woning die u huurt gebreken vertoont, kunt u een aantal stappen ondernemen die we hieronder verder beschrijven. Wat kunt u eerst zelf doen als uw woning niet in orde is?
Kan ik een sociale woning huren? WoninGent.
Je mag geen woning of bouwgrond in erfpacht of opstal hebben of gegeven hebben. Je mag ook geen woning of bouwgrond in vruchtgebruik gegeven hebben. Bracht je als zaakvoerder, bestuurder of aandeelhouder een woning of bouwgrond in een vennootschap in?
De Woningpas Publieke welkomspagina. vlaanderen-logo.
Dankzij een samenwerking van het Vlaams Energie en Klimaatagentschap, het Departement Omgeving, Wonen-Vlaanderen en de Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij OVAM kunnen we op 1 centraal punt alle relevante informatie over uw woning bundelen. Ontdek uw woningpas. Een digitaal paspoort voor uw woning.
Ongeschikt of onbewoonbaar verklaren van een woning Gemeente Herent.
Als de burgemeester heeft geoordeeld dat de woning niet meer kan worden bewoond, moet de bewoner de woning verlaten en eventueel tijdelijk verhuizen naar een andere woning.: Bij een eventuele herhuisvesting van de huurder kan de verhuurder opdraaien voor de kosten.
Woning RK BULK architecten.
Het verkrotte 19e eeuwse pand naast de hoek wordt gesloopt en we bedenken een buffervat voor de initiële woning. Hoe verbouw je je eerste werk? We honoreren alvast de stedelijke kavel, zodat de verdubbelde woning op termijn ook gewoon terug kan worden opgesplitst in twee woningen, ruimtelijk en functioneel.
Cafébazin bouwt woning om voor autistische zoon: Ik heb er Kuurne Het Nieuwsblad.
Geef een zoekterm in. Cafébazin bouwt woning om voor autistische zoon: Ik heb er alles voor over opdat Alessandro niet zou vereenzamen. Rany maakte in eerste lockdown 900 mondmaskers, nu richt ze kangoeroewoning in. 24/12/2020 om 0600: door Evelien Vantomme.
147 bewoners Moretusburg nabij Umicore laten woning schatten Hoboken Gazet van Antwerpen.
147 bewoners Moretusburg nabij Umicore laten woning schatten. In de wijk Moretusburg hebben 147 bewoners gevraagd naar een schatting om de waarde van hun woning te kennen. Het bedrijf Umicore wil de woningen opkopen om er een groene buffer aan te leggen om zo de kans op loodvergiftiging bij bewoners te verminderen.
Voorbeeld: samenvoegregel EPWEPN: woning met dokterspraktijk Energiesparen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Toepassing en eisen. Voorbeeld: samenvoegregel EPWEPN: woning met dokterspraktijk. Voorbeeld: samenvoegregel EPWEPN: woning met dokterspraktijk. Kijken we naar onderstaande plannen van een eengezinswoning met dokterspraktijk. De ruimten op het niveau 1 maken deel uit van de woning en kunnen zonder twijfel aan de EPW-eenheid worden toegewezen.

Contacteer ons