tandarts
Tandartsenpraktijk Liedent.
Tandartsenpraktijk Liedent bestaat sinds 1993 en werd opgericht door Wouter Reybrouck en Isabelle Savoye die in dat jaar als tandarts afstudeerden aan de KU Leuven. Wouter Reybrouck nam de praktijk van zijn moeder Greta Van Daele over en Isabelle Savoye specialiseerde zich verder aan de KU Leuven tot Specialist in de Orthodontie.
DC Dental, uw tandarts in Brussel.
Door middel van een moderne en grondige verzorging en gebruikmakend van tandheelkundige spitstechnologie zal ons team van zorgzame tandartsen uw gebit doen stralen. Ons team van geconventioneerde tandartsen ontvangt u graag voor een volledig onderzoek, een periodieke controle, algemene en esthetische behandelingen of een noodgeval dat niet kan wachten.
Zoek een tandarts in Brussel, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Oudergem.
Laat uw mening. Tandartsen worden vermeld op basis van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Aarzel niet om contact met hen op te nemen om te informeren naar hun service en hun activiteitengebied. Rue des Thuyas 16, 1170 Watermael-Boitsfort. 02 660 52 01.
Tandarts Wikipedia.
Een gedifferentieerd tandarts is een tandarts die zich op een specifiek deelgebied van de tandheelkunde heeft toegelegd maar geen extra bevoegdheden heeft ten opzichte van de tandarts algemeen practicus en daarom geen specialist is. Een tandarts-parodontoloog behandelt problemen aan het tandvlees, tandarts-implantologen leggen zich toe op het plaatsen van implantaten, tandarts-endodontologen op wortelkanaalbehandelingen en tandarts-gnathologen op kaakgewrichtsklachten. De werkruimte van een tandarts heet in Vlaanderen vaak tandartskabinet, in Nederland is het een praktijk. Tandartsen worden bij de behandeling bijgestaan door één of meer assistenten.
Tandartspraktijk Tandhoek.
Tandarts Marie Tydtgat. Tandarts Bram Slaets. Tandarts Laura Wouters. Zaterdag, zon en feestdagen tussen 9u. 0903 399 69. De wachtdienst levert uitsluitend noodbehandeling en is een dienstverlening om urgente pijn te bestrijden of verergering van een noodsituatie te voorkomen. Sinds december 2018 zijn wij verhuisd, en ontvangen we jullie graag in onze nieuwe praktijk op ons nieuw adres: Stijn Streuvelslaan 73 te Heule.
Welkom op onze website Tandarts.nl.
De tandarts of mondhygiënist vraagt of je klachten hebt en vraagt door naar je recente medische voorgeschiedenis, onderzoekt je mond en gebit en beslist of er röntgenfoto's' nodig zijn. Afhankelijk van je behandelplan kan de tandarts of mondhygiënist speciale tandheelkundige instrumenten gebruiken om je tandvlees te controleren op tandvleesaandoeningen.
Huysman Tandartspraktijk.
Telefoonnummer tandarts Huysman. 055 21 04 18. Dringende tandzorg nodig in het weekend? Contacteer onze wachtdienst.: 090 33 99 69. Onze tandartspraktijk met parking is gelegen in het Oost-Vlaamse Maarkedal, tussen Oudenaarde en Ronse. Door onze persoonlijke praktijk hebben we rechtstreeks contact met de patiënt die garant staat voor een perfecte opvolging van uw dossier.
Tandartspraktijk Luk Daneels.
Ik zoek een tandarts. Ik heb pijn of een dringend probleem. Ik ben gevallen of gebotst. Ik wil levenslang een gezonde mond. Wie zijn wij? 014 61 24 45. Ik heb pijn of een dringend probleem. Dagelijkse opvang voor dringende problemen.
Openingsuren Tandartspraktijk Nuytens: tandarts Luc Nuytens en Philippe Nuytens.
Ma 9 19 u. Di 14 19 u. Do 9 19 u. Za 09 12 u. Contacteer ons in Marke. Tandartspraktijk Nuytens Marke. T 32 056 22 57 33. Er worden enkel telefonisch afspraken gemaakt en niet via e-mail. info@tandartspraktijknuytens.be Webdesign Publi4u.be.
Dentology Tandarts Antwerpen Vlaamsekaai 24-25 Spoed en Afspraak.
Een bezoek aan de tandarts Antwerpen, Dentology wordt een nieuwe beleving. Onze moderne tandartspraktijk is gevestigd op t Zuid centrum in Antwerpen, gelegen aan de Vlaamsekaai, dus genoeg gratis parkeerplaatsen pal voor de deur. We hebben meerdere behandelkamers, voorzien van de nieuwste apparatuur. VAKKUNDIG EN SNEL. Zowel voor jong als oud laten we glimlach en gebit stralen. U stapt een andere wereld binnen waar het bezoek aan de tandarts een prettige ervaring wordt.
Tandarts Stad Gent.
Tandarts tijdens weekend en feestdagen. Na 18 uur is er geen tandarts van wacht. Tijdens het weekend en op een feestdag kan je voor een tandarts van wacht van 9 tot 18 uur terecht op.: 0903 39969 betalend nummer of www.tandarts.be.

Contacteer ons